Om ArtGotland

 

Affärsidé

Om ArtGotland

- Är att skapa och sälja inredningsprodukter för en ökad harmoni för människan och världen.

Vision

- Är långvarigt välmående, inre glädje och frid. Vördnad för miljön ute och inne och för tingen ger alla harmoni och kärlek som sprider sig. Produkterna är än mer miljövänliga, försumbar påverkan på miljön, liksom transporterna.

Bakgrunden

- Jag, Amanda Ekman hade själv dammallergi och beslöt att framställa mattor som var naturligt smutsavstötande och med mönster jag tyckte om. Som mönster använde jag oljemålningar.

 

- Ett med naturen var en upplevelse från uppväxttiden på Gotland, möjliggjord av vistelse i avskildhet i de gotländska skogarna och på fälten. Den upplevelsen återfanns i mindfulness. Mindfulness använder jag nu i mitt liv och också i mitt arbete. Speciellt i skapandet och målandet. Jag blir då ett redskap för något annat som behövs.

- Ur Ett med naturen - kreativiteten och entreprenörandan föddes ArtGotland.

2009 startade ArtGotland sin utåtriktade verksamhet. Registreringen av bolaget och mönsterskapande skedde tidigare under olika perioder när tid och möjlighet fanns.

 

ArtGotland & HealthCompany

- Health Company, nytt affärsområde i ArtGotland, som bygger på samma värderingar och medverkar till att människor hittar sin livskraft, sin livsresa.